Originele afbeeldingHet Bokkegat ligt ten oosten van Wissenkerke en is ontstaan tijdens een dijkdoorbraak in 1682. Eenderde deel van Noord-Beveland is toen tijdens een grote stormvloed onder water gelopen.
 
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingHet dichtsbijzijnde dorp is Wissenkerke en ligt op 1,5 km van het chaletpark vandaan. Hier vindt u een supermarkt, slijterij en een uitgebreide snackbar. Ook is er een gezellig hotel/restaurant de Kroon waar u heerlijk kunt eten of op het terras een van de vele soorten bieren kunt drinken.
 
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingHet Nationaal Park de Oosterschelde ligt op fietsafstand van de camping. Hier kunt u allerlei activiteiten ondernemen zoals sportvissen, duiken en zeilen. Ook als u het wat rustiger aan wilt doen kunt u hier heerlijk relaxen, zwemmen en zonnebaden.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingNoord-Beveland is bij uitstek geschikt om te fietsen en te wandelen. Maar u kunt ook prachtige fietsroutes maken rond het Veerse Meer of bijvoorbeeld een Rondje Schouwen Duiveland.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingPromotie Zeeland Delta heeft een mobiele website, een zogenaamde web-app gelanceerd. Via de website routesinzeeland.nl is het vanaf heden bijvoorbeeld mogelijk om met het knooppuntensysteem een eigen fiets- of wandelroute samen te stellen en deze vervolgens met anderen te delen.
 
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingUithaven Kamperland organiseert activiteiten op Noord-Beveland. Voor u dé plek om een dag actief en gezellig door te brengen. Uniek is dat alle activiteiten op dezelfde locatie uitgevoerd kunnen worden; van lasergame en planetarium tot minigolf en botsbootjes en van winkelen tot pannenkoeken eten.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingMidden in het Zeeuwse landschap, 9 km ten noorden van Goes, ligt bij het dorpje Kats een zeer toegankelijke, ruim opgezette en gevarieerde landschapstuin (5 ha) waarin u rustig kunt wandelen. In deze tuin zijn nagenoeg alle soorten rozen (meer dan 1000) en clematissen (meer dan 120) in een natuurlijke omgeving te zien. Na afloop kunt u heerlijk iets nuttigen in het restaurant met terras. Zie Zeeuwse Rozentuin.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe rondvaarten die in Kamperland georganiseerd worden met ms Denick, zorgen voor een heerlijke dag op het water. U kunt rekenen op mooie uitzichten en een ultiem gevoel van rust en ontspanning. Er vinden van van juli tot en met augustus afvaarten plaats op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Kies een dag uit en geniet van de mooiste plekjes in de provincie. Bekijk de afvaarten.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOver de Oosterschelde (Zeeland) varen regelmatig zeehondensafari's met Frisia rondvaarten. De tochten zijn onder leiding van een natuurgids of ervaren kapitein. Vertrek vanuit St-Annaland of Zierikzee. U kunt zonder reserveren op deze tocht opstappen. Bij hoogwater gaat de tocht vanuit Zierikzee niet naar de zeehonden maar op zoek naar watervogels en bruinvissen.
  Druk artikel af Verstuur artikel